Voor een kennismakingsgesprek of orientatie kunt u direct contact opnemen met Stichting Boekenwerk. Bel 040-7117364 of stuur een mail naar info@stichtingboekenwerk.nl. We zijn open op maandag, woensdag en donderdag. Zie ook onze contactpagina voor meer informatie.

U kunt in aanmerking komen voor een traject bij Stichting Boekenwerk als u:

• Een uitkering ontvangt van de Gemeente in uw woonplaats, benader uw contactpersoon van de uitkering. Via WIJ Eindhoven kunt u contact opnemen met een generalist om samen te bekijken of een traject bij Boekenwerk passend is.
  • Een uitkering ontvangt van het UWV,-Ziektewet,-Wajong of-WIA. Benader uw arbeidsdeskundige.
  • U bent gestopt met uw opleiding en u heeft (nog)geen startkwalificatie niveau 2, benader uw gemeente, afdeling leerlingzorg plus.

Arbeidstraining bij Stichting Boekenwerk heeft mogelijkheden voor trajecten:

• “Werkfit maken” en “naar werk” vanuit het UWV.
  • Trajecten via PGB/ AWBZ, begeleiding groep.
  • Arbeidstraining verdeelt in dagdelen, zie hieronder de tijden van de arbeidstraining:
    • Maandag en woensdag van 9.30 t/m 12.30 en van 13.15 t/m 16.15.
    • Donderdag van 13.15 t/m 16.15.
    • Elk dagdeel heeft een pauze van 15 minuten.