Nieuwsbrief maart 2023

13 March 2023

Nieuwtjes!

Het jaar 2023 is voor Stichting Boekenwerk en haar deelnemers begonnen met enorme veranderingen. Er is een nieuw bestuur (van Z naar A Beheer bv), we zitten op een andere locatie aan de Noord-Brabantlaan 2 en er zijn nieuwe medewerkers op de werkvloer. Dit zijn Marieke Tadema-van Hassel en stagiair Floris van der Burg, zij stellen zich in de volgende nieuwsbrief voor.

Verhuizing

Eind vorig jaar zijn alle boeken verhuisd naar de nieuwe locatie. Begin dit jaar zijn de deelnemers aan de slag gegaan met het inruimen van de boekenkasten. Een enorme klus, maar ook een bijzondere nieuwe activiteit voor de deelnemers. Gelukkig stonden de boeken vrij snel weer op de juiste plek zodat de vele bestellingen weer verwerkt konden worden.  
We zien in dit nieuwe jaar dat onze klanten ons gelukkig nog steeds goed weten te vinden. Daardoor is onder meer de verkoop van de boeken is weer gestegen. We kunnen daarom onze deelnemers voldoende afwisseling bieden in taken, dit motiveert ons allemaal enorm.

Boekenweek

Tot slot: we hebben tijdens de Boekenweek 2023 van 11 tot en met 19 maart een leuke actie met korting op onze site. U kunt deze hier vinden: https://www.stichtingboekenwerk.nl/shop/product-categorie/boekenweek-2023/

De actie loopt door tot en met 8 april zodat u ruim de tijd hebt om de boeken te bestellen.Boekenweek

Het thema van de jaarlijkse Boekenweek van 11 tot en met 19 maart is ‘Ik ben alles‘.
Een grenzeloos thema in het teken van identiteit, de zoektocht naar wie we zijn, de verkenning van de grenzen – of de grenzeloosheid – ervan. Stichting Boekenwerk biedt u een maand lang boeken die binnen dit thema vallen aan met 25% korting.
Dit zijn boeken over zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid. We zijn op zoek gegaan naar de breedste vorm van het thema IK. Denk daarbij aan boeken over autisme, mindfulness, puberteit, online-identiteit, maar ook biografieën en veel kookboeken die van belang kunnen zijn voor uw binnenste ik.