Nieuwsbrief juni 2023

23 June 2023

Nieuwtjes

Actie
Tijdens de zomermaanden juli en augustus krijgt u op elke bestelling 20% korting tijdens de zomer-lounge-weken.

Vakantie
Stichting Boekenwerk is van maandag 24 juli tot en met 4 augustus gesloten. U kunt uw bestellingen gewoon doorgeven, wij verwerken deze na de zomersluting.


In de zomer is Stichting Boekenwerk gesloten van 24 juli tot en met 4 augustus


Stukje van een deelnemer

Eind vorig jaar ben ik (weer) gestopt met mijn studie omdat het gewoon niet meer ging. Mijn perfectionisme en energie- en concentratieproblemen zaten te veel in de weg. Wat nu?

Via een begeleider hoorde ik over het bestaan van Stichting Boekenwerk. Een leuke organisatie waar mensen met autisme worden begeleid naar werk door het verkopen van boeken. Ik ben altijd wel een lezer geweest en ik wilde ervaring opdoen met administratief werk. Dus ik besloot om contact op te nemen met de Stichting. Vanaf het eerste contact had ik er eigenlijk al een goed gevoel bij. Ik werd open ontvangen zonder dat ik mezelf hoefde te bewijzen. Boekenwerk is een plek waar je je zelf kunt zijn. Er wordt meegedacht over wat jij wilt en wat je nodig hebt.

Na bijna een half jaar zit ik nog steeds op mijn plek bij Stichting Boekenwerk. Ik leer langzaam om minder hoge eisen te stellen en niet zo veel aan mezelf te twijfelen. Stap voor stap krijg ik steeds meer vertrouwen dat er voor mij ook een plekje in de maatschappij is. Dat ik iets bij kan dragen.
Het is leuk om beschrijvingen van de boeken te maken en bestellingen te verwerken. Maar het allerfijnste is misschien wel de sfeer tussen de deelnemers en begeleiders. Er wordt gelachen, we delen dingen uit ons persoonlijke leven en werken samen om een mooie webshop te onderhouden.