Nieuwsbrief september 2023

18 September 2023

Nieuwtjes

In de maanden juli en augustus hebben we een Zomeractie gehad met daarbij speciale korting op onze boeken. Tijdens deze maanden hebben we in totaal 93 boeken verkocht! Toen we na onze zomersluiting terug kwamen, waren er zelfs 27 bestellingen. We zijn ontzettend trots op het feit dat klanten onze webshop steeds vaker kunnen vinden.

Sinds mei zitten we in ons nieuwe pand aan de Thorvaldsenlaan 12. Aanstaande woensdag 20 september organiseren we vanaf 15:30 een openingsborrel voor ons netwerk. Graag willen we u via deze weg uitnodigen om langs te komen. U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://forms.office.com/e/hnZfMruqrt

In de zomerperiode hebben we ook vanuit verschillende hoeken weer donaties van boeken ontvangen. We zijn altijd erg blij wanneer mensen ons weten te vinden!

Tot slot blijven we bezig om onze webshop te verbeteren. Momenteel is Joost achter de schermen druk aan de slag om onze webshop te vernieuwen en deze nóg mooier te maken. Wanneer onze nieuwe webshop online is, geven we u een seintje om deze te bezichtigen.Stukje van de Deelnemer

Waar ligt de grens tussen jezelf voldoende uitdagen en jezelf overvragen? Ik denk dat dit wel samenvat wat mijn grootste probleem is. Nee, geen probleem maar uitdaging want dat klinkt beter. En daar hebben we gelijk mijn volgende probleem: Na jarenlang van de ene hulpverlener naar de andere te zijn gedirigeerd heb ik een lichte allergie ontwikkeld voor alles wat met hulpverlening te maken heeft. Ik ben de tel kwijt hoeveel welkomstgesprekken ik inmiddels heb gevoerd, hoeveel vragenlijsten ik heb ingevuld met steeds dezelfde vragen.

Ik wist dat ik er bij Stichting Boekenwerk opnieuw aan zou moeten geloven en ik was er op voorbereid. Want dat is wat hulpverleners toch doen? Een mooi dossier aanleggen met daarin interessant klinkende diagnoses? Dan volgt er een afgebakend traject wat strak gevolgd wordt en daarna zeggen ze dat je beter bent en je het zelf moet uitzoeken, toch?

Maar dan doen ze bij Stichting Boekenwerk iets wat ik niet zie aankomen. Ik krijg rust en tijd. Het laatste wat ik mag doen is te hard werken en mezelf overvragen. Gaat iets niet, dan is dat niet erg. Misschien gaat het de volgende keer wel en anders is het ook geen probleem. Het brengt me in eerste instantie uit evenwicht, ik word graag uitgedaagd. Maar dat die uitdaging zou liggen in het juist rustig aan doen en te genieten van mijn werk? Ik heb nog geen idee hoe ik het voor elkaar moet gaan krijgen, ik ben er nog niet. Maar wat een uitdaging!